Share |

Lid worden van RV de Prins

Als je mee wilt doen aan de landelijke wedstrijden en/of je wilt meerijden in de landelijke lessen van Anton Duijndam kun je lid worden van RV de Prins. Je kunt alleen lid worden als je paard op manege de Prinsenstad is gestald. Als je je bij ons aanmeldt, wordt je door ons ingeschriven bij de KNHS als nieuw lid van de vereniging. Dit betekent dat je ook gebruik kunt maken van de dienstverlening van de KNHS en dat je iedere maand het vereningingsblad " Paard & Sport" ontvangt.

 

 

Aanvragen startpas.

Om mee te kunnen doen met de wedstrijden dien je een startkaart  aan te vragen. Deze kun je aanvragen door een startpasaanvraag in te vullen.Indien je paard door meerdere personen wordt gereden, dient voor elke persoon een afzonderlijke startpas te worden aangevraagd.

De aanvraag komt elektronisch bij ons binnen en zal zo snel mogelijk in behandeling worden genomen. Houdt rekening met 4 weken voordat de aanvraag is verwerkt en de startpas door de KNHS naar de ruiter wordt opgestuurd.

 

 

Aanmelden als nieuw lid.

Om je aan te melden als nieuw lid, dien je het aanmeldformulier in te vullen. Bij het aanvrangen ook aangeven of je lessend lid wilt worden. Dan kun je twee keer per week meerijden in de landelijke lessen van Anton Duijndam. Dit zijn vaste lessen die niet met iemand anders kunnen worden geruild. Anton Duijndam maakt de indeling van de lessen, dus je moet zelf even met hem afstemmen in welke lessen je kunt meerijden.

De aanvraag komt elekronisch bij ons binnen en zal zo snel ogelijk in behandeling worden genomen. Houdt rekening met een periode van ongeveer 4 weken voordat de aanvraag is verwerkt en het lidmaatschap in kan gaan.